Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΟ 1ο ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Παίζοντας όμορφο και πολύ καλό βόλει, οι κορασίδες μας συνέχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο 1ο ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΑΤΑΤΑΞΗ, επί της ομάδας ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ με 1-3 (25-20, 18-25, 18-25, 22-25) στο γήπεδο ΣΑΛΠΕΑΣ στον Πειραιά. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ καλές φάσεις, με άμυνες εκπληκτικές, με επιθέσεις δυνατές - έξυπνες και με πολύ αγωνία για την έκβαση των σετ.
Η ομάδα μας συνέχισε να παίζει καλό βόλεϊ και να δείχνει παιχνίδι το παιχνίδι πως της άξιζε μια θέση στην Β' φάση. Βέβαια αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του προπονητή μας Γ. Μενδρινου που εκτός από την βοήθεια του στον αγωνιστικό-τεχνικό καταρτισμό της κάθε αθλήτριας τους έχει περάσει πως πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους και να παθιάζονται σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Γι' αυτό εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο μου Ν. Δελαγραμματικα που έγραψε στο blog της ομάδας του ότι τα κορίτσια του Ρέντη από την αρχή του αγώνα έδειχναν και φώναζαν ότι την ήθελαν την νίκη πιο πολύ από εμάς. Δεν θα συμφωνήσω όμως ότι οι διαιτητές και ειδικά ο Α' Διαιτητής έκανε πολλά λάθη σε βάρος του Πορφύρα, σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Έκανε πολλά λάθη και για τις δυο ομάδες γενικά και θα σταματήσω εδώ, αφού βέβαια συμφωνήσω πάλι μαζί του για τα παρακάτω γραφόμενα του για τους Διαιτητές.

''Οι Τριανταφυλόπουλος, Μωραγιάννης θα πρέπει να μην αρκούνται στο γεγονός ότι φορούν ένα σήμα. Οφείλουν και να το τιμούν. Και αυτό θα συμβεί εάν γίνουν καλοί διαιτητές. Γιατί σήμερα δεν είναι καλοί, αλλά, δυστυχώς δεν είναι και προσεκτικοί ενώ ειδικά ο πρώτος έχει και στυλάκι όπως και υφάκι και ακόμα είναι μικρός για να το έχει, ανεπαρκής δε ( διαιτητικά ) για να το δικαιολογεί....''.
Άλλωστε τα ίδια πράγματα τα έχω γράψει πάρα πολλές φορές ευτυχώς για λίγους Διαιτητές και τα έχω στείλει και στα αρμόδια όργανα. Απάντηση όμως καμία.
Όλες χθες οι αθλήτριες μας ήταν πραγματικά πολύ καλές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκαναν και λάθη αλλά ρε παιδί μου τις κοίταζες και έλεγες πως κάτι έχει αλλάξει, πως το παιχνίδι αυτό θα το πάρουμε. ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στις Ειρήνη - υψηλή ποιότητα Νο 16 (π), Ελισάβετ - δύναμη Νο 6 (α), Μαρίνα - φοβερή Νο 17 (δ), Δήμητρα - θέληση Νο 4 (δ), Κατερίνα - όλο και καλύτερη Νο 1 (κ), Αφροδίτη - μαθαίνει γρήγορα Νο 3 (κ), Χρύσα - μεγάλη βοήθεια Νο 9 (α), Ελένη - πάντα έτοιμη Νο 5 (π), Αγγελική - η φωνή της ομάδας Νο 11 (α) και Αρχοντια - κρυμμένος γίγαντας Νο 14 (π).
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ: ( Μενδρινός ) Νικολάκη, Παπουτσιάν, Αντωνίου, Σταυροπούλου, Καραπιπέρη, Δήμα, Κορδώση, Μουτάφη, Λαμτσέλα, Ρακανίδη. Απουσιαζε η Κολεογλου
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γκούντας ) Τσαβαρή, Α.Πρίφτη, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Ε.Πρίφτη, Λιάρου, Δημητρίου, Δαρδακούλη, Μιγκελέεβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.